Pentru comenzi telefonice sau orice informații doriți apelați 0770855880

Știți care e semnificația coroniței de Crăciun?

Știți care e semnificația coroniței de Crăciun?

Se spune că pe vremea romanilor, acestea erau agățate de ușă cu speranța că primăvara va veni mai repede. Coronita de Crăciun  are însă o semnificație religioasă importantă, potrivit căreia, aceasta este simbolul Mântuitorului.
Forma circulară a coroniței de Crăciun a fost aleasă pentru a simboliza ideea de eternitate și dragostea infinită. În plus, aceasta amintește de felul în care Dumnezeu este prezent pretutindeni, cinstind astfel Nașterea Domnului, adevărata semnificație a zilei de 25 decembrie.

Coronița de Crăciun este decorațiunea care împodobește ușile caselor, dar care se poate regăsi și pe masa festivă, cu lumânări sau doar cu decorațiuni specifice.

Cu toate că în ultimii ani coronițele de Crăciun au fost reinterpretate și multe dintre ele au ajuns să fie confecționate din lemn, plastic sau globuri de diferite culori, acest ornament ar trebui fabricat din crenguțe de brad. Bradul este un alt simbol al Crăciunului și reprezintă viața eternă, prospețimea, acest copac fiind considerat un pom al vieții. 

Pe lângă faptul că este o decorațiune foarte frumoasă și care completează decorul de poveste din preajma sărbătorilor de iarnă, se spune că aceste coronițe aduc sănătate și noroc, dragoste și împlinirea tuturor dorințelor, astfel că nu trebuie să lipsească din nicio locuință.
Alegeți una dintre coronițele minunate realizate de noi, din brad natural cu decorațiuni specifice. Dacă doriți să realizăm pentru dumneavostră un anumit model vă rugăm să ne contactați.




       Coroniță din brad natural





 
Coroniță din nuiele cu brad natural

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!