Pentru comenzi telefonice sau orice informații doriți apelați 0770855880

Dragobete sau Valentine’s day

Dragobete sau Valentine’s day

Spune-i „Te iubesc!” cu flori.

Dragobetele este un simbol al tinereții, iubirii, speranței și a renașterii naturii.
Deși Valentine’s day este o sărbătoare mult mai populară în Statele Unite ale Americii de câțiva ani o celebrează și românii, devenind o adevărată sărbătoare.
Ambele zile sunt dedicate iubirii și decât să intrăm în polemici, haideți să le sărbătorim pe amândouă, să avem două zile dedicate în întregime iubirii și romantismului.
Fiecare sărbătoare are propriile simboluri, se fac declarații de dragoste, se dăruiesc multe flori și dulciuri, dar și cadouri.
Cu siguranță trandafirii roșii sunt cele mai dăruite flori în aceste zile, însă în ultimii ani multe persoane aleg să ofere flori de primăvară, flori precum lalele, zambile, frezii sau iriși. Dacă doriți să fiți diferiți, alegeți florile de primăvară aranjate de noi cu grijă în buchete și aranjamente perfecte pentru a fi dăruite în aceste zile dedicate iubirii.

Trandafirii roșii și lalele - mesageri ai iubirii 

Știm cu toții că trandafirii roșii sunt mesagerul iubirii romantice, dar e important de știut că lalele reprezintă trăinicia sentimentelor și transmit iubirea sinceră și nemărgintă. Lalele sunt de asemenea și un simbol al eleganței și bunului gust.  O veche legendă persană spunea că laleaua s-a născut din picăturile de sânge ale unui îndrăgostit.
Lăsând la o parte florile și semnificațiile, dacă știți ce flori îi plac, dăruiți-i acele flori. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!