Pentru comenzi telefonice sau orice informații doriți apelați 0770855880

Ce culoare va avea buchetul meu?

Ce culoare va avea buchetul meu?
Ce culori alegi?

În ceea ce privește culorile buchetului, fiecare mireasă ar trebui să-și aleagă nuanțele favorite, culorile cu care rezonează, care se potrivesc cu rochia și cu tematica nunții.

Există nenumărate flori, în diverse nuanțe, Nu îți vom face o recomandare pentru cromatica buchetului, aceasta este în totalitate alegerea ta, dar îți prezentăm trei tipuri de buchete în funcție de cum sunt folosite florile

Buchetul monocromatic
Este un buchet cu un singur tip de floare sau cu mai multe tipuri de flori în nuanțe apropiate.  Acesta este potrivit pentru o nuntă a cărei concept este realizat în jurul unei culori, culoare ce se va regăsi și în alte elemente de decor ale nunții.
Acest tip de buchet nu are prea multă verdeață.  Versiunea cel mai des întâlnită este buchetul de mireasă alb, acesta se potrivește cu aproape orice tematică, de la rustic la modern.
Deși albul este ales cel mai des, buchetul poate avea orice altă culoare: verde, roșu, mov, albastru sau orice altă culoare îți dorești.
Buchetul pastelat
Folosirea culorilor pastelate este în tendințe chiar și în ținuta miresei. O combinație de alb cu roz, chiar și liliachiu poate fi o alegere inspirată și romantică pentru buchetul de mireasă. Există o multitudine de flori spectaculoase, delicate și parfumate în culori pastelate, care vor face ca buchetul tău să fie unic.
Buchetul multicolor
Dacă variantele de mai sus nu te reprezintă, alege să porți un buchet ce conține flori în mai multe culori, culori ce vor transforma buchetul tău într-unul vesel, plin de viață și jucăuș.
În acest tip de buchet florile se vor selecta și în funcție de tipul rochiei, el poate fi sobru și elegant, vesel, tineresc sau clasic
Indiferent dacă te-ai hotărât sau nu asupra culorilor din buchetul tău, contactează-ne pentru a stabili o întâlnire.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!