Pentru comenzi telefonice sau orice informații doriți apelați 0770855880

Forma Buchetului de mireasă

Forma Buchetului de mireasă
Tradiția buchetului de mireasă provine din Antichitate când miresele purtau un buchețel din verdețuri, ierburi aromatice, chiar și usturoi pentru a alunga spiritele rele.
În Roma și Grecia antică mirii purtau o podoabă specială, o ghirlandă din laur simbolizând noul început al vieții lor, speranță și fertilitate.
Aceste tradiții au fost schimbate de la căsătoria Reginei Victoria cu Prințul Albert, Regina fiind prima care a purtat la ceremonie un buchet de flori proaspete.
Buchetul este cel care va rămâne pentru totdeauna în amintirea miresei.  Alegerea buchetului ideal are o mare importanță și știm că nu este un lucru pre ușor.
Buchetul trebuie să fie unic, deoarece tu ești UNICĂ.
Există o mulțime de surse de inspirație pentru buchete de mireasă, dar de ce ai purta un buchet replicat, când poți avea în mână buchetul tău, creat special pentru tine.
Stabilește împreună cu floristul designul, cromatica buchetului în funcție de preferințele tale, dar ținând că buchetul trebuie să se potrivească cu statura și silueta ta, tipul rochiei și bineînțeles cu personalitate ta.
Orice creație poartă în ea energia creatorului. Sigur, designerul trebuie să țină cont de florile tale preferate, de anumite poze de referință, însă acordă-i libertate de creație și ascultă-i sfaturile. Floristul va folosi mereu libertatea de creație în avantajul tău.



Buchetele se împart în mai multe categorii, în funcție de modul în care sunt aranjate florile. Iată câteva dintre tipurile de buchete

Buchetul semirotund - clasic
            Una dintre cele mai populare alegeri este acest buchet semirotund,  care poate fi compact, perfect structurat, floare lângă floare sau poate fi mai aerisit, nestructurat, cu verdeață printre flori, legat simplu cu o panglică.
      

Buchetul rotund
            Buchetul rotund sau glob, este un buchet realizat într-un glob de burete floral, este tot mai puțin cerut în ultimul timp, dar dacă aceste model de buchet credeți că vă reprezintă putem să-l realizăm exact cum vă doriți.

Buchetul natural
            Și în domeniul floristic, ca în multe alte domenii, lumea se orientează spre natură.  Florile nu sunt perfecte, dar sunt foarte frumoase, iar un buchet cu flori naturale trebuie să arate natural. Alegeți să fiți perfecte în ziua nunții, cu un buchet din flori naturale, aranjate cât mai natural in buchetul dumneavoastră. 
  

Un buchet clasic, dar în același timp foarte natural
                                                              


Buchetul Glamelia
            Buchetul Glamelia este un buchet compozit, este de fapt o floare construită din sute de petale ale florii. Este un buchet grațios și elegant, un buchet cu atitudine.

Buchetul Cascadă
            Este un buchet care scoate în evidență florile, care „curg” ca dintr-o cascadă,  un buchet ce se pretează atât pentru nunțile elegante cât și pentru cele tradiționale.
   


Buchet  pe structură
            Aceste buchete pot fi realizate în diferite forme cum ar fi evantai, geantă, coroniță. Ele sunt realizate pe diferite structuri din crengi sau sârmă și pot conține exact florile pe care vi le doriți.

  


 Ce formă ți-ar plăcea să aibă buchetul tău? Pentru orice idee pe care o ai referitor la un buchet de mireasă sau cununie, te invităm să ne contactezi.
Răspundem cu drag!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!